Boomverzorging

Goede en regelmatige verzorging van bomen is van groot belang voor een gezonde ontwikkeling van de bomen. Hierdoor werkt u aan een vitaal bomenbestand voor de toekomst. Onze boomverzorgers met een European Tree Worker certificaat zijn hiertoe in staat. Zij zijn opgeleid om veilig te werken in stedelijk gebied en op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en inzichten. Zij kennen de mogelijkheden van bijvoorbeeld;

  • Snoeitechnieken. Afhankelijk van de functie van de boom en de omstandigheden zal een keuze voor de juiste snoeiwijze gemaakt moeten worden.
  • Kroonverankeringen. Een tak of een aangegroeide tweede stam wordt verankerd met een koord of kabel. Dit om te voorkomen dat die tak of dit stamgedeelte uitbreekt en zo schade veroorzaakt.

Boomverzorging is een ruim begrip. Wij inventariseren en onderzoeken. Daarnaast zorgen we voor de juiste groeiplaatsomstandigheden.  Wij zijn gespecialiseerd in het pneumatisch injecteren van lucht en bodemsubstraten waardoor verdichting opgeheven kan worden. Tevens vellen, leveren, planten en snoeien wij bomen. Wij komen dan ook graag met u in gesprek!