Nederlandse Boominfodag 16, 17 mei

Uitnodiging Vernieuwde Nederlandse Boominfodag
16 & 17 mei 2019 Apeldoorn
Verbinding & Samenwerking

Beste mevrouw/heer,

Op 16 en 17 mei is de 11e editie van de Nederlandse Boominfodag. Hét landelijke evenement over BOMEN & GROENE INFRASTRUCTUUR waar wetenschappelijke en praktische kennis samenkomen. We verbinden in deze vernieuwde editie de jarenlange expertise van Jan-Willem de Groot aan de netwerken van Stadswerk, Branchevereniging VHG en Research Fellow Urban Forestry van de TU Delft. En dat doen we samen met gastgemeente Apeldoorn, dé Europese Bomenstad 2019. Bent u erbij?

Ontmoet groene vakgenoten
Branchevereniging VHG en Vereniging Stadswerk Nederland nodigen u van harte uit voor de Nederlandse Boominfodagen 2019. U ontmoet  twee dagen lang groene vakgenoten, volgt lezingen met de laatste wetenschappelijke inzichten en kunt getuige zijn van de Nederlandse Klimkampioenschappen. De gemeente Apeldoorn, gastheer én Europese Bomenstad 2019, biedt u bovendien interessante praktijkexcursies aan.

Lezingen en workshops uit binnen- en buitenland
Het complete programma is te vinden op www.boominfodag.nl/programma. Met ook dit jaar grote deskundigheid uit binnen- én buitenland. De hoofdlijnen in het programma zijn: i-Tree, assetmanagement, bomenbeleid, ziekten en plagen, technologie en juridische vraagstukken. Op vrijdag kunt u in een aantal blokken de verdieping zoeken.

Festival
Het inhoudelijke programma vindt plaats in STOOM en VLIJT – op het markante Zwitsalterrein – en in twee tenten in het Verzetstrijderspark. In en rondom de grote tent in het park presenteren diverse bedrijven zichzelf en hun producten. Donderdagavond is hier de bekende Boominfodag BBQ. In deze festival-achtige setting verbinden we de netwerken van Stadswerk, VHG en Research Fellow Urban Forestry om groene kennis te bundelen en delen.

Aanmelden met 20% korting
Meld u meteen aan. Tot 15 april ontvangt u 20% korting op de entree. Een overzicht van de  tarieven vindt u op het aanmeldformulier. Klik hier om u aan te melden

Voor leden van Stadswerk en VHG geldt een speciaal ledentarief. Voor studenten is er een aantrekkelijk tarief van €50 per dag.

We ontmoeten u op 16 en/of 17 mei graag in Apeldoorn!

Met vriendelijke groet, mede namens branchevereniging VHG,

Maarten Loeffen
Directeur Stadswerk

Speciale digitale uitgave Boominfodag

Meer info standhouder Boomtotaalzorg http://www.boominfodag.nl/