Frans van Jaarsveld stopt definitief!

Frans van Jaarsveld

Sinds 1 juli 2014 is Frans van Jaarsveld geen mede directeur meer van BOOMTOTAALZORG.

In 1988 is het bedrijf: BOOMTOTAALZORG – Van Jaarsveld/ Van Scherpenzeel, zoals de officiële naam luidde, door Frans en Henk opgericht. Daaraan voorafgaand werkte Frans en Henk al sterk samen. Na 30 jaar stopt Frans en gaat Henk van Scherpenzeel door als directeur van BOOMTOTAALZORG. In de afgelopen 30 jaar heeft Frans, naast het uitoefenen van het vak, kennis verbreden en leiding geven, zich ingezet als mede oprichter van de KPB en penningmeester,in de beginjaren van NVTB. De afgelopen jaren heeft Frans telkens een stapje terug gedaan en nu is het tijd om te stoppen.

Voor BOOMTOTAALZORG verandert er niet veel. Henk van Scherpenzeel blijft, naast dat hij directeur is, zich als voorheen inzetten voor het vak, de relaties, personeel en het bedrijf. Later dit jaar zullen enkele werknemers ook tot de directie gaan behoren. Hierdoor zal de bedrijfsvoering, kennis en kwaliteit van BOOMTOTAALZORG worden doorgezet met het oog op de verdere toekomst. Immers ook Henk wordt uiteindelijk straks een dagje ouder…

BOOMTOTAALZORG, ofwel BTZ? gaat gewoon verder. Verder met een enthousiast team wat de afgelopen jaren heeft bewezen contacten te leggen en te onderhouden en te staan voor kwaliteit. Nieuwsgierig, innovatief en idealistisch zonder het realisme uit het oog te verliezen.

Het adres blijft ongewijzigd.

Wel komt er officieel een ‘A’ achter het huisnummer. Op: Overeind 42A 3998 JB in Schalkwijk zijn we, nog steeds, gehuisvest.